nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Lunchpresentaties over composieten

Eens in een andere, vrijblijvende omgeving van gedachten wisselen met elkaar, collega’s of branche- en vakgenoten is nuttig en plezierig. Composieten bieden immens veel mogelijkheden, door uw referentiekader compleet te maken komt u beter gevalideerde besluiten. Poly Products helpt u daarbij, want als leidende onderneming in composietmaterialen, hebben wij natuurlijk ook een voorlichtende taak.

In onze lunchpresentaties, op uw bedrijfslocatie of in ons Experience Center waarbij wij de lunch verzorgen, praten onze experts u binnen maximaal een uur tijd geheel bij over een aantal vooraf bepaalde onderwerpen. Dit is natuurlijk vrijblijvend en kan op diverse manieren worden ingevuld zodat dit bij uw planning en voorkeuren aansluit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met Poly Products en stem uw lunchsessie direct met ons af.

pp_480

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp