nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Duurzaamheidskring Werkendam

Werkendam en omgeving heeft veel industriële bedrijvigheid. Daarbij komt ook zeker een sociale verantwoordelijkheid kijken. Gelukkig staat Poly Products in onze regio niet alleen in deze visie, want samen met 12 andere bedrijven, de gemeente en Stichting Stimular ondertekenden wij in onze Duurzaamheidskring Werkendam in 2014 een intentieverklaring die de daad bij het woord voegt.

Marc Herberigs van Stichting Stimular begeleidt deze duurzaamheidskring. De deelnemende bedrijven komen enkele malen per jaar bij elkaar en werken samen, met behulp van onder andere de Milieubarometer aan het implementeren van een krachtig en realistisch MVO-beleid. De focus ligt hierbij op het realiseren van zogenaamde ‘Quick Wins’. Ofwel, hoe kunnen wij zo spoedig mogelijk de grootst mogelijke reductie behalen in energie- en waterconsumptie, afvalproductie en CO2 uitstoot. Een ander belangrijk aspect is de bewustwording van onze medewerkers en het communiceren van ons MVO-beleid.

De intentieverklaring legt vast dat de leden in een periode van drie jaar een verbetering van tenminste 10% van hun milieuprestaties willen realiseren. Ook op langere termijn moet een voorbeeldfunctie worden vervuld. Op basis van de 3 P’s die MVO beschrijft, ‘People, Planet & Profit’, kijkt elk deelnemend bedrijf, met steun van de Gemeente Werkendam, naar de mogelijkheden om het milieu zo min mogelijk te belasten terwijl maximale resultaten aan onze klanten worden geleverd.

MVO - Intentieverklaring Poly Products

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp