nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Werk-safari

Op 19 mei hebben 2 groepen leerlingen van groep 8 van basisschool ‘De Morgenster’ kennis gemaakt met vezelversterkte kunststoffen en Poly Products. Dit was in het kader van de WERK-safari waarbij leerlingen kunnen ontdekken wat je later allemaal kan worden en dat lang niet iedereen achter een bureau hoeft te komen maar ook prachtige producten kan maken als hij of zij een beetje handig is en gevoel voor techniek heeft.
Na het bekijken van de Klokhuis video met aansluitend een rondleiding door de fabriek was de jeugd erg onder de indruk. Iedereen was wel eens in de wildwaterbanen van Center Parcs geweest, en iedereen kende de torens van het Efteling hotel wel, maar dat dat allemaal zo dicht bij de eigen school gemaakt werd, dat was wel even een verrassing!

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp