nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Winnaar composietenbranche

Poly Products winnaar 2015 in de composietenbranche

Poly Products is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de composietenbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een zeer kundige, vernieuwende onderneming. ‘Behalve deskundigheid en passie is innovatie een sleutelwoord bij Poly Products. Zij past de modernste technieken toe en biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om de voortgang van een project online te monitoren.’

Poly Products BV (1969) is een van de leidende bedrijven in composietmaterialen, oftewel vezelversterkte kunststoffen. Gezien hun eigenschappen – lichtgewicht, zeer sterk, duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, enzovoort – bieden composieten vrijwel alleen maar voordelen. Ze vinden hun oorsprong in de vliegtuig- en auto-industrie, maar worden steeds vaker constructief toegepast bij objecten als bruggen en tunnels.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Poly Products een voorbeeld van vooruitstrevend ondernemerschap. Poly Products vervaardigt op professionele wijze zeer hoogwaardige composietproducten door te werken met moderne apparatuur en gekwalificeerde vakmensen. Het kwaliteitsniveau wordt bovendien gewaarborgd door ISO 9001- en VCA*-certificering. Deze hoge standaarden hebben mede geleid tot shop approval-certificering van Germanischer Lloyds en Lloyds Registered voor de toepassing van constructieve compositietonderdelen in de scheepvaart.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

‘Poly Products onderscheidt zich door haar grote kennis van vezelversterkte kunststoffen, waardoor zij niet zelden als benchmark voor composietbedrijven wordt gezien. Klanten ervaren het bedrijf als een betrouwbare partner, die uitstekend weet mee te denken aan de totstandkoming van uitgekiende oplossingen’, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Niet voor niets is Poly Products betrokken bij tal van spraakmakende projecten, zoals het gebouw The Rock in Amsterdam, van architect Erick van Egeraat. De onderneming loopt momenteel zichtbaar voorop in de composietsector en wil dat ook blijven doen. Zij besteedt veel aandacht aan kennisontwikkeling van personeel en aan de ontwikkeling van nieuwe methodieken en processen.’

Poly Products is continu bezig haar producten en diensten verder te verbeteren. Een recente noviteit is de ontwikkeling van bio-composieten, waarbij voor de versterking niet naar glas- of koolstofvezel wordt gegrepen, maar naar vezels van natuurproducten als hennep, vlas of kurk.

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

Op zondag 21 juni is ons item uitgezonden op RTL7 tijdens ‘De Succesfactor’
Gemist? Het filmpje is hier terug te zien

Kijk voor meer informatie over De Succesfactor op www.succesaward.nl.

Poly-Products_uitzendflyer

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp