nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Opening composietenlab Windesheim

Begin januari is in het T-gebouw van hogeschool Windesheim te Zwolle het composietenlab geopend. Het lab is bedoeld voor zowel onderwijs van bijvoorbeeld WTB, IPO, Bouwkunde en Civiele Techniek (practicum zoals lamineren en vacuüm-folie techniek) als voor toegepast onderzoek. Als kick off zijn er twee composietpracticum dagen geweest voor tweedejaars studenten van Windesheim Flevoland (Almere).

Poly Products zet zich al vele jaren in voor het promoten van composieten onder jonge engineers en ontwerpers door bijvoorbeeld stages, afstudeerders en lezingen op universiteiten en hogescholen. Voor het practicum in het composietenlab hebben wij grondstoffen en instructie-mallen aangeleverd en heeft onze technisch directeur Albert ten Busschen zijn praktische kennis ingezet om de studenten composieten te laten ontdekken.
Binnenkort start een groep studenten aan de vervaardiging van composiet onderdelen voor de Solar Car.

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp