nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Onmisbare praktijkervaring opdoen

Theorie en praktijk zijn binnen een complex project nauw met elkaar verbonden. Het uitwisselen van kennis en praktische ervaring tussen onze klanten, partners en leveranciers zien wij daarin als een van de belangrijkste pijlers in onze activiteiten. Tijdens het rekenen aan één van onze projecten kwam engineeringbureau Solico met de vraag of de betrokken engineers een dag mee konden lopen met de productie van de onderdelen waar zij aan gerekend hadden. Solico streeft er naar om regelmatig haar praktijkervaring op peil te houden door haar engineers bij verschillende klanten mee te laten lopen in de daadwerkelijke productie, en dit keer was dat dus in de fabriek bij Poly Products. Wij hebben met veel plezier aan dit verzoek meegewerkt en hebben Sara en Dante een dag mee laten werken in de productie van hun eigen ontwerp. Dat ze het zelf inspirerend vonden bleek wel uit de heerlijke slagroomtaart voor het hele bedrijf en de kaart die wij de week daarna ontvingen! Zo gaan theorie en praktijk op een fijne manier samen binnen een project.

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp