nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Recycling composieten weer een stap verder

Met het oog op de circulaire economie en de duurzaamheid van composietmaterialen ondersteunen wij de KIEM-VANG-projecten van de Hogeschool Windesheim. Zij boeken momenteel mooie resultaten in het project ‘Remanufacturing Composites’ waarbij men in Lelystad de profielen maakt voor een demo-oeverbeschoeiing. Deze is gemaakt van hergebruikt composiet en wordt uitvoerig getest. Binnenkort is er een grote primeur: 30 mei a.s. worden de profielen in Almere in de grond getrild. Dit moet de start zijn van verdere opschaling zodat vanaf eind dit jaar gewerkt kan worden aan de werkelijke industrialisatie van het hergebruik van composieten. Lees hier het PDF artikel uit Kunststof & Rubber over het hergebruiken van composiet binnen dit project.

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp