nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Excursie Insula College

Vandaag hebben wij bezoek gehad van een groep van 24 brugklas leerlingen van het Insula College uit Dordrecht. Zij gaan bij een aantal bedrijven in de regio op visite om een kijkje in de keuken te nemen en te zien hoe dingen gemaakt en ontworpen worden. Na het bekijken van de Klokhuisaflevering die bij ons gemaakt is hebben we een bezoek gebracht aan de watersnijder en de werkplaats waar met veel aandacht naar de productie gekeken werd. Na het beantwoorden van enkele vragen van de jeugd hebben we nog naar wat voorbeeldproducten in de showroom gekeken en was het inspiratievolle bezoek weer ten einde.

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp