nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Clean Sweep

Met als motto ‘Iedere gram telt’ heeft de NRK (Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie) de regelhulp Clean Sweep ontwikkeld., waarbij Poly Products zich onlangs heeft aangesloten. Deze online tool brengt in kaart waar rest- en zwerfafval kan ontstaan in de kunststof- en rubber verwerkende bedrijven en stelt concrete maatregelen voor om dit aan te pakken. Ieder lidbedrijf optimaliseert zo zijn bedrijfsvoering en beperkt rest- en zwerfafval binnen en buiten de poort. Dat is goed voor de eigen organisatie en draagt uiteindelijk bij aan minder afval in het milieu. Klik op onderstaande afbeelding om de volledige poster te bekijken, of bezoek de site van de NRK voor meer informatie.

Clean Sweep
Clean Sweep

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp