nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Aqua Nederland Vakdagen 2018

Op 13, 14 & 15 maart heten wij u weer van harte welkom op onze stand (L.111) tijdens de Aqua Nederland Vakdagen in de Evenementenhal te Gorinchem. U kunt bij onze experts terecht met al uw vragen over composieten. Wij praten u bij over de ontwikkelingen en innovaties waar wij elke dag hard aan werken: zo tonen op de beurs een uniek prototype (we verklappen nog niet teveel) gemaakt van ‘Circulair Composiet‘ waarbij BIO-Based materialen gecombineerd worden met hoge sterkte.
Uiteraard tonen wij u ook weer de mogelijkheden van composieten in de watersector, zoals onze Detos behuizingen, afdekkingen op maat en bekledingen op locatie.
Tot ziens op de beurs!

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp