nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Behouden Vaart

Omvang
Diensten
Realisatie
Locatie

Omschrijving

Je hoort het steeds vaker om je heen: jonge werknemers die hun baan kwijtraken die nog geen of weinig werkervaring hebben opgedaan. Landelijk laat de jeugdwerkloosheid een stijging zien. Jongeren zijn nu en in de toekomst nog harder nodig op de arbeidsmarkt. Een samenwerking tussen maritieme bedrijven uit de regio Altena, de RSD (Regionale Sociale Dienst) en het UWV heeft geresulteerd in het project Behouden vaart.

Stichting Behouden Vaart knapt samen met jongeren die (tijdelijk) geen werk hebben oude boten op om ze voor te bereiden naar een baan in de maritieme sector. Werken in de maritieme sector vraagt om vakmanschap. Deze kennis en kunde dragen ervaren krachten over aan jongeren die graag hun eerste stappen in deze sector willen zetten. Jongeren kunnen binnen dit project direct aan het werk bij de werkgevers en daar een vak als o.a. metaalbewerker, schilder, interieurbouwer of elektricien leren. Na een succesvol leer/werktraject kunnen zij hun nieuw verworven vaardigheden gebruiken voor het verkrijgen van een baan bij één van de projectpartners, elders binnen de maritieme sector of daarbuiten. Een effectieve samenwerking en resultaten voor beide partijen.

Poly Products steunt het project door het beschikbaar stellen van kennis, kunde en materialen om zo invulling te geven aan ons MVO-beleid en een sociale verantwoordelijkheid te nemen die onze jeugd in staat stelt de kennis en vaardigheden op de doen die onze toekomstige economie draaiende houdt en doet groeien.

Meer informatie over

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp