nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Energiezuinige T5-verlichting

Op 24 november 2011 was Poly Products gastheer van de startbijeenkomst van de Gebruikersgroep Verlichting. Een bijzondere reden hiervoor was het feit dat de installatie van de energiezuinige T5 verlichting in onze productiehallen onlangs was afgerond.

Gezien onze uitgebreide productielocatie (6 productiehallen) levert dit een forse besparing op van circa 52% (35.000 kWh) op het verlichtingsgebruik, waarmee Poly Products een voorloper is op het vlak van proactieve energiebesparing.Een passage uit NRK Nieuws:

“Besparen op verlichting lijkt in eerste instantie eenvoudig, maar in de praktijk is het tegenovergestelde zichtbaar. Belangrijk onderdeel is daarom het stappenplan. Deelnemers aan de Gebruikersgroep Verlichting moeten eerst de verlichting in het bedrijf  inventariseren. Vervolgens definiëren ze de gewenste verlichtingssituatie en stellen ze mogelijke verbeteropties vast. Tot slot formuleren deelnemers een programma van eisen en vragen ze offertes aan. Op het eerste gezicht een eenvoudige route, echter ook een vol valkuilen. Het overtuigen van het management van de voordelen van het verlichtingsproject, ofwel het intern verkopen van aandacht voor verlichting, blijkt dé grote uitdaging te zijn. Maar dat er in verlichting verbeterpotentieel zit, werd duidelijk tijdens de rondgang bij Poly Products. Het bedrijf heeft een verlichtingsproject gerealiseerd en heeft nu nieuwe energiezuinige T5-verlichting in vier van haar productiehallen.”

 

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp