nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Milieubarometer

Composietproducten kenmerken zich door een lange levensduur en relatief lage milieubelasting die in de praktijk over de gehele levenscyclus wel drie tot viermaal lager is dan staal, beton of hout.
Deze eigenschappen worden ondersteund door diverse onafhankelijke onderzoeken en zijn gemeten over de gehele levenscyclus van het materiaal, dus van grondstof tot eindproduct.

Als verwerker van de materialen tot de eindproducten zijn wij een belangrijke schakel in deze life-cycle.
Door de productie op efficiënt mogelijk uit te voeren met zo min mogelijk afval (zowel in materiaal als energie) dragen wij er actief aan bij om de toch al lage milieubelasting van composieten nog meer te beperken.

Om hier een goed inzicht in te krijgen en onze resultaten te kunnen monitoren en continue te blijven verbeteren, werken wij met de ‘Milieubarometer’ van Stimular.

Dit is een programma waarmee proactief wordt gezocht naar besparingen op het gebied van bijvoorbeeld energieverbruik en afval. Dit biedt natuurlijk een economisch voordeel waarvan onze klanten profiteren en spaart het milieu nu onze afvalproductie meetbaar afneemt.

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp