nlen
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

PRIMA nominatie

PRIMA award

Op 26 september, tijdens de eerste dag van Kunststoffen 2012, zijn de 9 nominaties bekend gemaakt van de PRIMA Ondernemen Award 2012.

Poly Products was één van de genomineerden!

De jury over ons:
“Poly Products heeft intensief contact met de klant zodat er veel geïnnoveerd wordt op het gebied van producten en productieprocessen (met betrekking tot milieubelasting, kwaliteit en veiligheid).
Poly Products heeft zich gespecialiseerd in een interessante nichemarkt van enkele producten tot zeer kleine series, past waar het kan duurzame materialen toe en zorgt voor een actieve beperking van CO2 uitstoot door toepassing van vacuümproductie. Door toepassing van deze techniek is minder materiaal nodig; dat is goed voor het milieu, de arbeidsomstandigheden en scheelt in inkoopkosten.
Poly Products zoekt continu naar duurzame oplossingen met de laagste milieu- belasting. Poly Products is met 30 medewerkers een MKB-bedrijf dat veel aandacht besteedt aan een goed personeelsbeleid. Personeel is hierdoor verbonden aan het bedrijf en het product.”

PRIMA staat voor PRijs Innovatief MAatschappelijk verantwoord ondernemen en meet op drie manieren: de bedrijfsstrategie en het leidinggeven, de producten en in de organisatie. Te winnen zijn de gouden, zilveren en een bronzen Award. Voor het eerst wordt in 2013 ook de Publieksprijs uitgereikt op basis van stemming via de NRK-website. Sinds 2005 zijn er drie prijsuitreikingen aan deze nieuwe editie voorafgegaan.

MVO kent twee niveaus:

  • Niveau 1: MVO is het streven naar winst (Profit) waarbij rekening wordt gehouden met de effecten op de andere 2 P’s, People en Planet. De kern hiervan is het minimaliseren van de last op mens en milieu.
  • Niveau 2: Urgente People en Planet vraagstukken bieden bedrijven kansen die tot
    betere bedrijfsresultaten (innovatie, omzet, lagere kosten, nieuwe coalities etc.) kunnen leiden. De kern hiervan is het verwezenlijken van duurzame producten.
    Op basis van deze twee niveaus heeft de jury haar keuze bepaald. De jury heeft tevens waarde gehecht aan bedrijven die zich juist op het tweede niveau profileren.
    Ook is gekeken naar structurele zorg en maatregelen voor mens en milieu.

Op basis van deze twee niveaus heeft de jury haar keuze bepaald. De jury heeft tevens waarde gehecht aan bedrijven die zich juist op het tweede niveau profileren.
Ook is gekeken naar structurele zorg en maatregelen voor mens en milieu.

PRIMA award

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp