nlen
bellen 0183 507150 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Het bedrijf

Sinds 1969 zijn wij een toonaangevende specialist op het gebied van vezelversterkte kunststof producten en constructies. Onze projectmatige aanpak kenmerkt zich door het toepassen van onze kennis en kunde vanaf het eerste contact. Van engineering tot en met de productie en eventuele montage, onze ruime kennis van composieten en ervaring in vele marktsegmenten stellen wij graag ter beschikking voor de ontwikkeling en productie voor de realisatie van uw project.

Virtuele rondleiding

Neem een virtuele kijk in ons bedrijf!
Kies een van de locaties en neem een unieke kijk in onze fabriek en showroom.

Showroom
Composiet Experience
Buiten
Hal 6
Hal 5
Hal 4
Hal 3
Hal 2
Hal 1
Straatkant

Het bedrijf

Poly Products heet u welkom aan de Bruningsstraat 10 te Werkendam.

De productieruimte in onze fabriek is flexibel ingericht om in te kunnen spelen op alle soorten projecten. Of het nu gaat om een renovatie van een kunstobject of een grote serie producten, wij hebben de ruimte voor uw project!

Een van onze kernwaarden is dat wij een breed netwerk van specialisten en leveranciers hebben die ons altijd een constructieve bijdrage leveren van hoge kwaliteit. Door dit brede netwerk kunnen wij binnen alle stadia van het totaaltraject de juiste specialisten en leveranciers inschakelen voor de ontwikkeling en productie voor uw project. Zo komen we altijd tot een optimaal eindresultaat!

Wij vervaardigen op professionele wijze zeer hoogwaardige producten door te werken met moderne apparatuur en gekwalificeerde vakmensen. Deze kwaliteit wordt bovendien gewaarborgd door onze ISO 9001 en VCA* certificering. Deze hoge standaarden hebben mede geleid tot shop approval certificering van Germanischer Lloyds en Lloyds Registered. Deze certificaten zijn onder andere gericht op composietonderdelen voor scheepvaarttoepassingen. Deze tonen nogmaals aan dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp