Over composieten
Wat zijn composieten?

Composiet is de verzamelnaam voor vezelversterkte kunststoffen. Composiet is opgebouwd uit vezels en hars. De vezels in composiet zorgen voor sterkte. Een vezel kan bestaat uit glas, koolstof, aramide of biologisch materiaal. De hars in composiet zorgt ervoor dat de vezels bijeen blijven. Hars zorgt bovendien voor de hoge chemische resistentie van composiet. Door speciale productiemethodes te gebruiken, versterken de vezels en hars elkaars krachten. Dit leidt tot producten en objecten die bijzonder sterk én bijzonder laag in gewicht zijn.

 

Composiet is zowel een eenvoudig als complex product. Eenvoudig omdat het materiaal vrijwel oneindig veel mogelijkheden kent. Complex omdat het bijzondere expertise vereist om uit alle mogelijkheden steeds tot de ideale materiaalsamenstelling voor het specifieke eindproduct te komen. De unieke eigenschappen van composiet, zoals sterkte, gewicht en vorm- en kleurvrijheid, maken vrijwel elke constructie mogelijk.

Contact opnemen

Benieuwd of composieten de oplossing bieden? De afdeling verkoop helpt u graag.

0183 – 50 71 50
Mail ons
Bezoek onze expositieruimte

Breng een bezoek in Werkendam voor een optimale composietbeleving!

Bezoek plannen
Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings