Totaaloplossing
De kwaliteiten van composiet

Composiet is een zeer veelzijdig materiaal. De engineers van Poly Products kijken samen met u in welke mate de kwaliteiten van composiet bijdragen aan de kwaliteit van uw eindproduct. Vervolgens biedt Poly Products u steeds de ultieme composietsamenstelling: de beste oplossing in sterkte, gewicht, vorm en uitstraling. Gedegen engineering en kennis van alle materiaaleigenschappen van composiet zijn van kritisch belang voor het produceren van een hoogwaardige composieten eindproduct dat aan al uw eisen voldoet. Poly Product adviseert u graag.

 

De unieke eigenschappen van composiet maken het materiaal uiterst geschikt voor gebruik op luxueuze superjachten, het maken van Detos-behuizingen, het maken van wildwaterglijbanen op recreatieparken, in de (gevel)bouw, kunst en industrie.

Projecten
Contact opnemen

Benieuwd of composieten de oplossing bieden? De afdeling verkoop helpt u graag.

0183 – 50 71 50
Mail ons
Bezoek onze expositieruimte

Breng een bezoek in Werkendam voor een optimale composietbeleving!

Bezoek plannen
Alles in huis

Wij hebben alles onder één dak om uw project tot een succes te maken. Onze engineers werken uw idee uit tot een produceerbaar concept en technisch ontwerp. Vervolgens bouwen wij zelfs onze productiemallen zodat deze voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden. Een goede mal is de basis voor een goed product. Deze producten maken wij zelf, of het nu eenmalig is of in serie. Ook assembleren en monteren verzorgen wij voor u.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings