Nieuws
12 maart 2024
Ontmoet ons op Aqua Nederland 2024!

De ‘waterketen’ in Nederland vormt steeds meer één geheel. Betrokken partijen pakken uitdagingen, zoals circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water samen op. Al die belanghebbenden ontmoeten elkaar op Aqua Nederland, op 19, 20 en 21 maart.

Lees meer
8 maart 2024
‘Leuk werk, fijne collega’s!’

Fleur Dalmaijer werkt alweer ruim zes maanden bij ons in de werkplaats. Toen ze op zoek was naar werk, wees haar moeder haar op een vacature bij Poly Products. “Na een gesprek, heb ik een dag meegelopen en ben ik eigenlijk gelijk aan de slag gegaan!”

Lees meer
7 maart 2024
Wij ondersteunen Eco-Runner Team Delft kopie

Wij ondersteunen bij hun nieuwste project: de Eco-Runner XIV. Onze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van duurzaam en innovatief vervoer.

Lees meer
22 februari 2024
Glasvezel reparatie

Wij leveren een bijdrage aan het havenproces! Zo hebben we in opdracht bijvoorbeeld een klant-specifieke polyester motorkap ontworpen.

Lees meer
15 februari 2024
Geslaagde workshopmiddag

Voor het derde jaar op rij is er in januari een gezellige personeelsactiviteit georganiseerd om het jaar goed te beginnen.

Lees meer
8 februari 2024
Brugdelen voldoen aan esthetische én constructieve eisen

In opdracht van Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel hebben wij decoratieve brug-elementen geleverd.

Lees meer
25 januari 2024
‘Leuke en interessante stage bij Poly Products’

Derdejaars student Eva Sun, heeft zeventien weken stage gelopen bij Poly Products. In dit interview kijkt zij terug op haar ervaringen met onze ‘innovatieve oplossingen in composiet’.

Lees meer
11 januari 2024
Sterke merken op een degelijk fundament

Algemeen directeur Michiel de Bruijcker laat zijn licht schijnen over 2023 en benoemt onze prioriteiten voor de toekomst.

Lees meer
14 december 2023
Overname composiet activiteiten Marant

oly Products neemt de composiet activiteiten van Marant Kunststoffen uit Heerhugowaard over. 

Lees meer
7 december 2023
Tijd voor een nieuwe huisstijl

Wanneer je geschiedenis meer dan vijftig jaar bestrijkt, is het goed met enige regelmaat je uiterlijk aan de huidige tijd aan te passen.

Lees meer
10 november 2023
‘Kwaliteit, maatwerk en hoogwaardige producten’

De shop approval certificering van DNV toont aan dat Poly Products staat voor de hoogste, gewaarborgde kwaliteit: een optimaal eindresultaat voor onze opdrachtgevers. Onlangs is deze certificering weer verlengd, na een intensieve audit-periode.

Lees meer
31 oktober 2023
‘Shaken, not stirred!’

De personeelsvereniging van Poly Products komt elke keer weer met een origineel idee! Dit keer hebben we een ‘Cocktail workshop 0.0’ gevolgd. Op vrijdag de dertiende, in een echt café!

Lees meer
Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings