Nieuws

19 september 2023

Poly Products partner SitY Academy

SitY Academy, ofwel School it Yourself, is een uniek opleidingsinitiatief dat in samenwerking met bedrijven uit de regio praktische opleidingen aanbiedt. De focus ligt op het aantrekken van zij-instromers, mensen met afstand tot werk en statushouders.

Lees meer

31 augustus 2023

ECOseals vloeistofdicht vloersysteem

Poly Products staat bekend om maatwerk in composieten. Met dat uitgangspunt heeft ECOseals in samenwerking met Poly Products een modulair vloeistofdicht vloersysteem ontwikkeld. Dit systeem biedt een oplossing wanneer je een vloeistofdichte voorziening wilt schaffen, voordat een permanente locatie is gekozen.

Lees meer

24 augustus 2023

Onderhoud voor Blozers

Op het Oosterdokseiland in Amsterdam staat een kunstwerk van Marjet Wessels Boer. Zij won daarmee de wedstrijd voor een duurzaam illuminatie object. Overdag pronken ODE’s Blozers met hun zonnecellen op het lifthuisje bij de fietsenstalling. De Blozers zijn toe aan een onderhoudsbeurt: ze zijn verkleurd en hebben schade opgelopen.

Lees meer

17 augustus 2023

Onderhoud wildwaterbaan De Huttenheugte

Poly Products heeft alle wildwaterbanen van Center Parcs onder beheer en onlangs is ook de baan van De Huttenheugte in Drenthe flink opgeknapt door een groot onderhoud.

Lees meer

10 augustus 2023

Opnieuw in evenwicht

Een bijzonder kunstwerk in onderhoud bij Poly Products. De sculptuur van de kunstenares Marta Pan zweeft op slechts een punt! 

Lees meer

3 augustus 2023

Hercules komt tot leven

Voor het Stedelijk Museum in Breda heeft Poly Products gewerkt aan een replica van het Herculesbeeld.  Weten hoe het stenen uiterlijk is gerealiseerd? Lees dan verder.

Lees meer

20 juli 2023

Decoratieve brug-elementen

In opdracht van Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel uit Oud-Gastel spelen wij een rol bij de renovatie van een van de bruggen in de regio Rotterdam

Lees meer

23 juni 2023

Onderhoud: de duurzame keuze

 Waarom iets vervangen als het nog te onderhouden of te repareren valt? Lees hier waarom Poly Products ook hiervoor het adres is. 

Lees meer

15 juni 2023

Enige vrouw werkzaam in productie

Maak kennis met onze nieuwe collega: Sunshine! Hoewel ze de enige vrouwelijke werknemer is bij Poly Products bevalt het werk haar goed.

Lees meer

8 juni 2023

Adri blikt terug op interne cursus

Adri van der kruk is vorig jaar begonnen met een vierdelige interne curusus. Hij vertelt je graag meer over de afronding hiervan. 

Lees meer

1 juni 2023

Poly Products maakt succesvolle mock-up

Onlangs hebben we een innovatieve prestatie geleverd door een 3D mock-up te ontwerpen.

Lees meer

25 mei 2023

Personeelsuitje vol adrenaline en gezelligheid

Ook dit jaar heeft onze personeelsvereninging weer gezorgd voor een schokkend uitje bij Voltage in Tilburg.

Lees meer

Altijd als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings