werkwijze
Werkwijze
Maatwerk in composieten

Poly Products staat synoniem voor composieten. Wij zijn sinds 1969 specialist in het ontwikkelen en roduceren van vezelversterkte producten en constructies. Ons team heeft de kennis en ervaring in huis om u deskundig te adviseren; wij begeleiden uw project van productidee tot concrete oplossing.

Download pdf Infographic PP

Van productidee tot concrete oplossing

Productie voorbereiding

Alle aspecten worden belicht
Elk product en project bestaat uit vele facetten die allemaal goed belicht moeten worden. Of het nu gaat om vorm, sterkte, kleur, gewicht of chemische bestendigheid; met een zorgvuldig voortraject zorgen we ervoor dat het uiteindelijke resultaat optimaal is. Composieten bieden zo een perfecte oplossing voor uw specifieke toepassing. Met meer dan een halve eeuw ervaring hoeven we het wiel ook niet steeds opnieuw uit te vinden: vaak ligt een (deel)oplossing al op de plank! Moet er, naast ISO-9001, gewerkt worden volgens een specifiek kwaliteitssysteem? Ook hier hebben wij de nodige ervaring en certificaten voor.

Lees meer

Productie

De juiste techniek op het juiste moment
Productietechnieken worden niet zomaar gekozen: elk product én elk composietmateriaal heeft zijn eigen specifieke benodigde werkwijze. Ook seriegrootte, productgrootte en toepassing hebben hier invloed op. Dankzij de vele verschillende technieken die wij in huis hebben kunnen we altijd de juiste keuze maken. Ook met eventuele montage op locatie gaan we graag aan de slag.

Lees meer

Service en onderhoud

Onderhoud is behoud, ook bij materialen met een hoge levensduur
Composieten gaan erg lang mee in buitenopstelling. Zekerheid gaat echter boven alles, dus een goede periodieke inspectie, onderhoud en tijdige reparaties zijn erg belangrijk. Onze vakmensen komen graag op locatie om de nodige inspecties en werkzaamheden uit te voeren.

Lees meer
Hero stijl element
Iocn 7

Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings