werkwijze
Werkwijze
Service en onderhoud

Onderhoud is behoud, ook bij materialen met een hoge levensduur

Composieten gaan erg lang mee in buitenopstelling. Zekerheid gaat echter boven alles, dus een goede periodieke inspectie, onderhoud en tijdige reparaties zijn erg belangrijk. Onze vakmensen komen graag op locatie om de nodige inspecties en werkzaamheden uit te voeren.

Onze specialisme

Inspectie

Wilt u weten of uw product of object nog aan alle eisen voldoet? Is er schade gesignaleerd en wilt u weten hoe dit snel verholpen kan worden? Wij inspecteren op locatie en brengen verslag uit.

Rapportage

Bij een inspectie hoort een inventarisatie van de bevindingen en een plan over hoe nu verder. Als onafhankelijk advies, desgewenst met een offerte van de benodigde werkzaamheden.

Reparatie

Schades aan composietproducten zijn vaak prima in het werk te repareren. Kan dit niet, dan zorgen we dat we dat in onze werkplaats uitvoeren. Zo kan uw object of installatie weer jaren veilig mee.

Updates en uitbreidingen

Composietproducten gaan erg lang mee. Zo lang dat ze wel eens een update of uitbreiding nodig hebben om weer jaren met een nieuwe gebruikssituatie mee te gaan.

Werk op locatie

Werk aan grote producten en oppervlakten kunnen door onze vakmensen prima op locatie worden uitgevoerd. We zorgen voor de juiste voorzieningen, veilig werken staat altijd voorop.

Reiniging

Veel composietproducten staan jarenlang in weer en wind. Vuil kan niet alleen zorgen dat het uiterlijk niet zo fraai meer is maar op langere termijn ook andere schades veroorzaken. Tijdige reiniging voorkomt problemen.

Hero stijl element
Iocn 7

Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings