Over ons
Certificeringen

Poly Products heeft gekwalificeerde vakmensen in dienst die werken met moderne apparatuur in een ruime en goed ingerichte productieruimte. Hierdoor zijn wij in staat de meest uiteenlopende projecten professioneel uit te voeren. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ISO 9001 en VCA-certificering. Deze hoge standaarden hebben geleid tot shop approval certificering van DNV GL en Lloyd’s Registered. Deze certificaten zijn onder andere gericht op composietonderdelen voor scheepvaarttoepassingen. Zij tonen aan dat Poly Products staat voor gewaarborgde kwaliteit oftewel voor een optimaal eindresultaat.

DNV GL  
De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt DNV GL organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren. 

Lloyd’s Register
Lloyd’s Register is één van de wereldleiders op het gebied van het beoordelen van bedrijfsprocessen en producten aan de hand van internationaal erkende normen. Lloyd’s streeft ernaar om van ontwerp en nieuwbouw tot in-service werking en uit bedrijf nemen complete risicomanagementoplossingen te bieden voor de gehele levensduur en zodoende de veiligheid, integriteit en operationele werking van assets en systemen mede te garanderen.

Contact opnemen

Benieuwd of composieten de oplossing bieden? De afdeling verkoop helpt u graag.

0183 – 50 71 50
Mail ons
Bezoek onze expositieruimte

Breng een bezoek in Werkendam voor een optimale composietbeleving!

Bezoek plannen
Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings