Overname van Marant Kunststoffen door Poly Products
Een strategische zet die expertise in composiet­technologie versterkt

Wij zijn verheugd te mogen aankondigen dat Poly Products, de thermohardende activiteiten van de firma Marant Kunststoffen heeft overgenomen. Deze overname is een belangrijke aanvulling op bestaande composiet-activiteiten en om onze klanten een nog breder scala aan producten en diensten te bieden.

Een gezamenlijke toekomst
De overname van Marant Kunststoffen door Poly Products brengt twee bedrijven samen die een passie delen voor innovatie in composietmaterialen. Deze fusie verenigt de krachten van twee marktleiders, waardoor wij onze klanten een nog uitgebreidere expertise en een breder productaanbod kunnen bieden. Samen zullen we nieuwe marktsegmenten verkennen en onze capaciteiten in XXL 3D printtechnologieën verder uitbreiden.

Wat betekent dit voor onze composiet klanten?
Klanten van zowel Marant Kunststoffen, als Poly Products zullen profiteren van de gecombineerde expertise en capaciteiten van beide bedrijven. Onze gezamenlijke inspanningen zullen resulteren in een verhoogde innovatie, verbeterde productkwaliteit, en een breder scala aan oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Voor vragen of meer informatie over onze producten en diensten, neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Wij nodigen u uit om onze expositieruimte in Werkendam te bezoeken voor een optimale composietbeleving en om meer te leren over hoe deze overname u kan voorzien van geavanceerde composietoplossingen.

Wij kijken ernaar uit om u te helpen met uw composietbehoeften.

Interesse in thermoplast producten?
Poly Products heeft de thermoplast activiteiten van Marant Kunststoffen niet overgenomen. Graag verwijst Poly Products je door naar de firma BVM Kunsttechniek voor thermoplast producten.

Contact opnemen

Benieuwd of composieten de oplossing bieden? De afdeling verkoop helpt u graag.

0183 – 50 71 50
Mail ons
Bezoek onze expositieruimte

Breng een bezoek in Werkendam voor een optimale composietbeleving!

Bezoek plannen
Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings