Vacatures
0183 - 50 71 50
3D printer
Nieuws
Op grote schaal 3D-printen van composietproducten

Wij organiseren een cursus over het ontwerpen en produceren met Fused Granulate Fabrication (FGF). Op 23 september vertellen we je hoe FGF werkt en welke voordelen deze techniek te bieden heeft!

3D-printen met een snelheid van vijf tot vijftien kilogram per uur, een bouwvolume van viermaal tweemaal anderhalve meter en nozzle diameters van vier tot twintig millimeter. Dat zijn duizelingwekkende cijfers die toebehoren aan deze nieuwe niche in de 3D-printmarkt!

De FGF-techniek kent overeenkomsten met de spuitgiettechnologie. We nemen granulaat als uitgangspunt, drogen het materiaal goed om het vervolgens met behulp van een extruder vloeibaar te verwerken. Vervolgens bestuurt het gantry systeem de X- en de Y-as. De Z is een beweegbare tafel.

Doelgroep

Onze cursus is bij uitstek interessant voor architecten, ingenieurs, kunstenaars, designers en docenten Industrieel Product Ontwerpen. Ben je actief in de bouw, materiaalkundige of een ontwerpbureau dat nieuwe limieten zoekt? Schrijf je in! Vanzelfsprekend zijn álle geïnteresseerden van harte welkom!

 

Datum: dinsdag 23 september

Tijdstip: vanaf 13.00 uur inloop, start 13:30 tot 18:00 uur.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings