Nieuws
Baden op een superjacht

Poly Products is regelmatig betrokken bij de bouw van bijzondere zwembaden voor diverse toonaangevende scheepswerven in Nederland. Recent kregen we een wel hele bijzondere opdracht!

Een 80 meter lang, 7 decks superjacht met 2 tailormade baden. Bijzonder luxe! Wij verzorgen de jacuzzi van 7 x 6 meter en de infinity pool van 9 x 6,5 meter. Op basis van het design van de scheepsarchitect vertalen we het ontwerp naar een produceerbaar en kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

 

Poly Products treed in dit project op als hoofdaannemer en we leveren een plug-and-play product af. In de fabriek in Werkendam wordt het composiet product geproduceerd. Samen met onderaannemers  bouwen we de complete zwembadtechniek in, wordt het leidingwerk voorzien en worden accessoires als verlichting, waterjets, een flessenhouder voor de champagne en een parasolfundatie ingebouwd.

Bijzonder is dat een van de baden een constructief onderdeel van het scheepsdek wordt en dus onder supervisie en goedkeuring van Lloyds Register ontworpen en gebouwd moet worden.
Bovendien: voordat het bad de deur uit kan, vulden wij het een paar dagen met water zodat het zeker is dat alles werkt. Dit wordt een FAT-test (Factory acceptance testing) genoemd. Aan boord is het dan nog ‘slechts’ en kwestie van neerzetten en genieten maar!

 

Projectleider Rik Verhagen Msc., projectleider/engineer, is van begin tot eindoplevering het vaste aanspreekpunt voor de klant.

"Ik verzorg de volledige engineering en begeleiding van de mallenbouw, productie, montage en de plaatsing aan boord. Een ontzettend uitdagende en mooie klus waar we trots op kunnen zijn."

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings