Nieuws
“Van idee naar advies, naar ontwikkeling, naar product.” 
Even voorstellen: Michiel de Bruijcker, algemeen directeur

Michiel de Bruijcker is de nieuwe algemeen directeur bij Poly Products. De komende jaren wil hij de dienstverlenende en producerende rol van Poly Products verder uitbouwen. Michiel vertelt graag wat hem drijft om zich voor de composiet specialist in te zetten.

‘Na een reeks interessante gesprekken ben ik medio november 2019 aan de slag gegaan als algemeen directeur bij Poly Products. Ik viel met mijn neus in de boter tijdens de daverende introductieperiode waarin Poly Products het 50-jarig bestaan vierde. Ongelooflijk mooi om de rijke geschiedenis van het bedrijf op deze manier te mogen leren kennen. Een succes dat is gerealiseerd door directeur Jan Schrama, die een ontzettend mooi en toonaangevend bedrijf heeft neergezet in de Nederlandse composiet markt. Ik heb dan ook erg veel respect voor het werk dat hij heeft verzet en ben blij dat Jan binnen Poly Products nog actief blijft, zo blijft de continuïteit geborgd.

Nu de uitdaging aan mij om aan dit succesverhaal een sterk vervolg te geven. De markt van composieten is volop in ontwikkeling. Nieuwe duurzame materialen, circulaire productbenaderingen en vormgeving met 3D-printen zijn slechts enkele trends waar Poly Products mee te maken heeft. Trends die tevens volop kansen bieden. Als directeur, komend vanuit een MKB bedrijf actief in een technische niche markt, liggen er veel parallellen die aansluiten bij Poly Products.


Mijn ervaring met 3D-printen is hierbij een waardevolle plus die ik wil benutten om binnen Poly Products deze techniek goed op de kaart zetten. Met het sterk aanwezige netwerk verwachten we tot nog meer innovatieve toepassingen te komen.


Voor de komende maanden ligt de nadruk ook op de interne organisatie. Ik zal volop meedraaien met de lopende projecten, initiëren en bijdragen aan structurele verbeteringen en aanscherpen van de werkprocedures waar nodig. De blik naar buiten volgt in de tweede helft van het voorjaar. Om de adviserende rol van Poly Products in de vroege project fase goed voort te kunnen zetten is het belangrijk dat ik eerst gebruik maak van alle aanwezige kennis. Er is hier er is zoveel te leren, echte vaklieden!

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met Jan de nieuwe fase van Poly Products vorm te geven. Er is genoeg dynamiek in de markt, binnen het team en in de techniek om de dienstverlenende en producerende rol van Poly Products in de komende jaren verder uit te bouwen. Ik ben dan ook trots dat ik hier bij mag zijn!’

Vriendelijke groet,

Michiel

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings