Nieuws
Wendy start haar loopbaan bij Poly Products

Als werkvoorbereider en Project Engineer is Wendy Amting (22) sinds 7 maanden bij Poly Products aan de slag. Ze studeerde Industrieel Product Ontwerp en ontwikkelt haar capaciteiten nu in de praktijk. In deze blog vertelt ze hoe haar dat bevalt.

‘Mensen aansturen, werkzaamheden inplannen en het proces van projecten bewaken. Eigenlijk zorg ik er dagelijks voor dat alles op rolletjes loopt en op tijd af is. In mijn functie als werkvoorbereider en Project Engineer bij Poly Products doe ik dat nu ruim een halfjaar. En met veel plezier, want elke dag biedt nieuwe uitdagingen!

Geen dag verloopt volgens planning. Sommige projecten zijn doorlopend en vragen geen bijzondere inspanning. De collega’s weten wat ze doen en het proces is bekend. Andere projecten zijn uitdagender. Daar ben ik vanaf de start bij betrokken en kijken we met elkaar naar de opbouw van een product. We stellen de juiste aanpak vast en ik zorg ervoor dat de benodigde materialen op voorraad  zijn zodra het project start. Ik ben dan in principe eigenaar van het project en voel me verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces. Ik zet mijn voelsprieten uit en breng alles bij elkaar. Waar nodig laat ik mensen bijspringen en los ik problemen op. Collega’s met vragen komen naar mij toe met hun vragen en ik geef zo goed mogelijk advies. Zo komen we met elkaar tot de gewenste oplossing.

Ik ben nu 22 jaar oud en afgestudeerd voor Industrieel Product Ontwerp. Ik solliciteerde in eerste instantie op een andere functie bij Poly Products, maar toen werd mij deze functie geboden. Ik liep een dag mee met mijn collega en mocht daarna zelf aan de slag. Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om mezelf te ontwikkelen in deze functie. Ik had nog geen kennis van composieten, maar leer dagelijks ontzettend veel over de toepassingen in de praktijk. Bij Poly Products werken zeer ervaren mensen en iedereen helpt elkaar graag. Dat is prettig en zorgt voor een fijne werksfeer.

Een project met duikboten is momenteel mijn grootste uitdaging. Hierbij leer ik in de praktijk alle ins en outs van de composiettechnologie. Het is geen nieuw project, maar ik kan er wel goed mijn expertise in kwijt als schakel tussen de klant en de productie. Plannen, problemen oplossen en veel schakelen met collega’s. Mijn dagen zijn nooit saai!’

Wendy Amting

Werkvoorbereider en Project Engineer

Spreekt het werk van Wendy jou ook aan? Bekijk onze openstaande vacatures!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings