Vacatures
0183 - 50 71 50
Eco Seals
Nieuws
Licentieovereenkomst met ECOseals
Eco Seals

Wij hebben een licentieovereenkomst getekend om ECOseals als product van Poly Products op de markt te brengen. Een ECOseal is een oplossing om de bodem te beschermen tijdens industriële reinigingsactiviteiten. Met de sterkte van composiet, een modulaire inrichting en verplaatsbaar dus veelzijdig inzetbaar. Een moderne oplossing volledig in lijn met de huidige tijdsgeest. Wij gaan ECOseals engineeren, produceren, verkopen en waar nodig installeren. Het doel van onze overeenkomst is de positie van het merk verder versterken.


Een mobiel vloeistofdicht vloersysteem voor industriële toepassingen: ECOseals is het glasvezelversterkte antwoord op de industriële marktvraag naar mobiele vloeistofdichte voorzieningen!

Toepassingen

ECOseals komen in meerdere toepassingen, zoals voor bus- en truckwasstraten en voor diverse industriële reinigingstaken. Hiervoor heeft het bedrijf uit Uden een systeem ontwikkeld voor industriële omstandigheden. Het is een mobiele, sterke maar relatief lichte vloeistofdichte voorziening met alle bijbehorende functionele faciliteiten. De vloerplaten zijn relatief eenvoudig te vervoeren en te realiseren. Gebruiksgemak, kwaliteit en een lange levensduur zijn kenmerkend voor ECOseals.


Verplaatsbaar

De verplaatsbare vloer geeft de gebruiker vrijheid. De modules zijn eenvoudig en snel te installeren. De vloer is sterk, chemisch resistent, heeft een levensduur van meer dan twintig jaar en is geschikt voor zware omstandigheden. Het systeem is onderhoudsarm, in meerdere configuraties op te bouwen. Het kan bovengronds of geïntegreerd geplaatst worden.

 

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van ECOseals of wil je een concrete afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings