Nieuws
Inspiratiesessies met Poly Products

Altijd al het fijne willen weten van composieten en de verschillende toepassingen? Bezoek onze showroom en we vertellen u alles over de kwaliteiten van Poly Products tijdens een exclusieve inspiratiesessie. We kunnen dit eventueel combineren met een verzorgde lunch. 

Bij Poly Products hebben we twee grote showrooms met veel praktijkvoorbeelden. Hier nodigen we graag bedrijven en andere (groepen) geïnteresseerden uit voor een inspiratiesessie. We vertellen over de mogelijkheden van composieten én laten zien hoe het 3D-printen nou eigenlijk in zijn werk gaat. Uiteraard is een bezoek aan onze werkplaats deel van de ochtend of middag.

De inhoud van de presentatie kunnen we natuurlijk aan laten sluiten bij uw concrete vraag of activiteiten: van composieten in de bouw tot gebruik in de recreatiesector en van complexe vormgeving tot chemische resistentie. U zegt het maar.

Lijkt het u leuk om alles te weten te komen over Poly Products, maar is het niet haalbaar om met een grote groep bij ons langs te komen? Wij komen ook graag naar u toe voor een aansprekende presentatie, bijvoorbeeld tijdens de lunch. Dan kost het niet veel werktijd en wordt er toch weer inspiratie en kennis opgedaan.


Interesse? Neem contact op met ons via 0183 - 507 164

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings