Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Een veilig gevoel
iso/vca

Onlangs zijn onze ISO 9001 en VCA* certificaten weer verlengd! Kwaliteit en veiligheid zijn en blijven belangrijke speerpunten in onze organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat je erop kan vertrouwen dat wij netjes en veilig werken: zowel op locatie als in onze eigen werkplaats. Voor onszelf is het ook altijd weer fijn om te weten dat we de zaken goed op orde hebben.

ISO
Met het ISO-certificaat tonen we aan dat we in onze bedrijfsvoering en producten een constante kwaliteit leveren. Je kunt er dus van uitgaan dat alle producten die je bij ons besteld voldoen aan de verwachtingen en eisen van het product.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat bewijst dat wij er alles aan doen om ongevallen op de werkvloer te voorkomen en de operationele veiligheid te bewaren. Onze medewerkers kunnen dus dagelijks op een veilige en gezonde manier hun werk uitvoeren! 

Hecht jij ook waarde aan kwaliteit en veiligheid op de werkvloer? Bekijk dan eens onze vacatures. Wellicht verwelkomen we je dan binnenkort in onze werkplaats.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings