Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Klaarstomen voor een technische carrière

Ook wij hebben ermee te maken: de grote vraag naar technisch opgeleide vakmensen. Tegelijkertijd groeit de vraag naar om-, op- en bijscholing onder mensen die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Voor veel bedrijven is het zelf opleiden of omscholen van medewerkers kostbaar. SitY Academy neemt deze rol over!

In veel sectoren wordt gebruik gemaakt van polyester; zoals recreatie, maritiem, transport en architectuur. De polyester-branche innoveert, er zijn nieuwe technieken zoals 3D printen. De vraag naar vakmensen groeit. Met een aantal andere werkgevers uit de regio zijn we op zoek naar mensen die dit vak willen leren. Wij investeren graag in mensen!

Direct inzetbaar
SitY Academy leidt technische vakmensen op die direct inzetbaar zijn in het bedrijfsleven. In een paar maanden tijd stoomt SitY Academy je klaar voor een baan in de techniek, zodat je direct bij deelnemende bedrijven aan de slag kunt. SitY Academy geeft korte en gratis cursussen, waarmee je een certificaat behaald én uitzicht hebt op een vaste baan. SitY Academy werkt samen met partners uit het bedrijfsleven, maatschappelijke instanties en onderwijsinstellingen.

Medewerker Polyester
Als werkgevers hebben wij samen met SitY Academy een passende opleiding ontwikkeld. Je kan na de opleiding van acht weken aan de slag in een groeiende en innoverende sector als medewerker Polyester! Ben jij nauwkeurig? Heb je oog voor detail? Technisch inzicht en wil je leren? Kom dan naar de beroepentuin van de SitY Academy en kijk vrijblijvend of dit werk bij jou past!

Passie voor techniek
Je leert in een kortdurende cursus de basisvereisten van een technisch beroep. In vier maanden stoomt SitY Academy je klaar voor een baan als medewerker polyester. Leeftijd en achtergrond zijn niet belangrijk: het draait om jouw talent en je passie voor techniek!

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie. We nodigen je uit voor een informatief gesprek in de beroepentuin. Natuurlijk ga je ook echt kennismaken met het beroep! De opleiding medewerker polyester start half mei en duurt acht weken. Het is drie of vier dagen per week.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0183-507150 of met SitY Academy via (0)6 22 21 40 93, info@sityacademy.nl of kijk op www.sityacademy.nl.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings