Nieuws
Klantendag Amels

Wil jij kennismaken met de wereld van de grootste superjacht bouwers ter wereld? Kom dan naar de open dag van Amels in Vlissingen. Poly Products is er ook en laat zien wat er allemaal in huis is op het gebied van composiet technologie in de superjachtenbouw.

 

Op zaterdag 19 oktober geeft jachtenbouwer Amels een kijkje achter de schermen. Tijdens de Amels open dag in hartje Vlissingen ontdek je de modernste expertise en technologie die nodig is om superjachten te bouwen. Ook Poly Products is vertegenwoordigd deze dag. Jeroen van der Vlis, Verkoop en Avies: ‘Wij zijn als expert op het gebied van composiet toepassingen een trouwe partner van Amels als het gaat om de ontwikkeling van bijvoorbeeld luxe maatwerk zwembaden aan boord van de superjachten. Een bijzondere techniek en mooie samenwerking.’

 

Tijdens de open dag laten we met alle 30 co-werkers zien hoe we samen in staat zijn om een superjacht tot in de puntjes te produceren en op te leveren. Een lokale traditie die al meer dan 700 jaar geschiedenis kent. Ontdek het zelf en sta versteld van dit Nederlandse vakmanschap. Niet voor niets is Amels één van ’s werelds grootste superjachtenbouwer.

 

En overweeg je een carrière als één van de meer dan 1.500 vakmensen die in hartje Vlissingen werken aan de absolute topkwaliteit superjachten? Kom dan ook zeker even langs.

Wanneer?

Zaterdag 19 oktober van 10.00 - 16.00 uur

Waar?

Koningsweg 2, 4381 NA Vlissingen

Meer info: amels-holland.com/opendag

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings