Nieuws
Jan Schrama spreekt tijdens Masterclass

Jan Schrama spreekt op 4 maart tijdens de Masterclass Business case en implementatie Additive Manufacturing voor serieproductie, in Veldhoven. Met een heleboel interessante informatie over de productie van Poly Products.

Mikrocentrum, Brainport Industries, Rai Automotive Industry NL, BOM, Aviolanda, Additive Center en Brainport Development, verwelkomen besluitvormers uit de maakindustrie tijdens een Masterclass: business case en implementatie Additive Manufacturing voor serieproductie.

 

Additive Manufacturing is al jaren een veelbelovende technologie. De stap van prototyping naar serieproductie van eindproducten wordt steeds vaker gemaakt. In de Masterclass worden de deelnemers aan de hand van praktijkverhalen van ondernemers meegenomen in deze technologie. Verschillende ondernemers geven in hun presentaties een beeld van strategische overwegingen die kunnen helpen in de investeringsoverwegingen rondom Additive Manufacturing voor serieproductie. Zo ook Jan Schrama, van Poly Products. Onze directeur vertelt er uitgebreid over groot formaat en continue printen van vezelsterke producten en constructies. Want zeker Poly Products is toonaangevend op dit vlak.

Lees hier meer over de masterclass op de website van Brainport Eindhoven.


Wil je graag meer informatie of heb je interesse in de slides van de masterclass? Mail naar: debruijcker@polyproducts.nl.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings