Nieuws
Meting styreen kwaliteit medewerkers

Blootstelling aan de uitstoot van styreen? Wij meten het!

Waar onverzadigde polyesterharsen (OP-harsen) worden gebruikt, kunnen werknemers worden blootgesteld aan verdampend styreenmonomeer. Ook bij Poly Products. Om de precieze hoeveelheid te meten gebruiken wij een speciaal apparaat. Zo blijven we onder de grenswaarde.

In alle lidstaten van de EU zijn werkgevers verantwoordelijk voor de controle van gevaarlijke stoffen op de werkvloer. We moeten de naleving van de door de nationale instanties vastgelegde beroepsmatige blootstellingsgrenswaarden verzekeren ('Occupational Exposure Limits', OEL's).

Om te controleren dat wij als bedrijf onder deze grenswaarde van de uitstoot van styreen blijven, voeren wij systematisch metingen uit. Dat doen we met een speciaal apparaat (RPS), met bijbehorende slang. Deze zuigt de lucht naar binnen en meet exact of onze medewerkers veilig kunnen werken. Dat wil zeggen: met blootstelling binnen de toegestane limiet aan uitstoot van styreen. Zo werken we graag.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings