Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Van dakdekken tot mallen maken!
Michael Verbeek

Michael Verbeek gaat alweer zijn derde werkmaand in bij Poly Products. Als productiemedewerker: met een achtergrond én opleiding als dakdekker, toch compleet iets anders?


“Dat klopt”, zegt Michael. “De enige overeenkomst is dat je bij dakdekken water probeert buiten te houden en bij polyester maken wil je er geen zuurstof bij hebben!”

Trots

Michael: “Voor mij persoonlijk is de belangrijkste overeenkomst dat ik een mooi product maak, waar ik trots op kan zijn. Dat kan een mooi dak zijn, maar bij Poly Products maken we heel verschillende, mooie producten!” Michael komt uit Gorinchem en woont inmiddels in Werkendam. “Als dakdekker moest ik steeds verder reizen en werden de werktijden steeds lastiger.”

Open 

“Ik ben op zoek gegaan naar ander werk. Daar stond ik heel open in: ik wil bezig zijn met mijn handen, nieuwe ervaringen opdoen en niet te veel woon-werkverkeer hebben. Ik had meerdere sollicitaties lopen, toen ik bij Poly Products op gesprek kon. Dat was een prettige kennismaking, waarin ik heb aangegeven dat ik meerdere ijzers in het vuur had. Naar aanleiding van dat gesprek ben ik een ochtend gaan proefwerken. Toen was mijn keuze snel gemaakt!”

Verschillend

Michael: “Elke dag is verschillend hier! Tot nu ben ik veel bezig geweest met mallen maken en daar komt best veel bij kijken. De mallen waaraan ik werk meten elf bij vijf meter: uitpoetsen, polijsten, skinnen en coaten. Heel veelzijdig werk en ik leer veel door het te doen. Ik heb een vast aanspreekpunt, maar ook erg vriendelijke collega’s. Met vragen kan ik altijd bij hen terecht. Het is totaal ander werk dan ik gewend was, maar erg leuk!”

Ontwikkelingsmogelijkheden

“Het bevalt mij heel goed bij Poly Products”, vervolgt Michael. “Het is gezellig op de werkvloer en ik heb leuke collega’s. De afwisseling vind ik fijn! Na het maken van de mallen, ga ik me nu bezighouden met de productie: dan werken we vacuüm en met matten. Dat is weer totaal iets anders! En er zijn ontwikkelingsmogelijkheden: het spuiten van de matten is echt een discipline waar ik naartoe wil werken!”

Vissen 

Zoals gezegd, is Michael afgelopen jaar van Gorinchem naar Werkendam verhuisd. “Ik heb een leuk huisje, een vriendin en mijn zoontje is bijna een jaar oud. Mijn hobby? Dat is vissen! Op karpers, maar op snoek vind ik ook leuk: dan varieer ik meer met visplekken en met aas. Uit eten, het strand en wandelen met de hond zijn andere dingen die ik graag doe. Ik hou van afwisseling!”

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings