Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Wij ondersteunen Eco-Runner Team Delft
2240217 Poly Products   Content maart   Overzicht

Poly Products is trots dat wij als innovatieve kunststof ontwikkelaar Gold partner zijn van Eco-Runner Team Delft. Wij ondersteunen bij hun nieuwste project: de Eco-Runner XIV. Onze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van duurzaam en innovatief vervoer.

Eco-Runner Team Delft streeft naar een wereldrecord!


Expertise en faciliteiten

Poly Products draagt met haar expertise en faciliteiten bij aan de vorming van de volgende generatie ingenieurs, die met de Eco-Runner XIV een nieuw wereldrecord willen vestigen met waterstof als brandstof. Als onderdeel van de samenwerking stellen wij onze geavanceerde werkplaats en oven beschikbaar aan het Eco-Runner Team.

Waardevolle kennis
Daarnaast delen we waardevolle kennis en advies over de verwerking van composieten. Deze ondersteuning is cruciaal voor de ontwikkeling van de Eco-Runner XIV. Dit voertuig is vanaf de basis ontworpen door studenten van de TU Delft. Daarvoor maken ze gebruik van de verzamelde kennis van voorgaande teams.

Uniek project
Unieke aan dit project is de ambitie van de studenten: zij willen een wereldrecord vestigen op de openbare weg met een door waterstof aangedreven voertuig. Jaarlijks neemt een nieuw team van zo’n 25 studenten aan TU Delft de uitdaging aan een auto te ontwerpen en bouwen die zo efficiënt mogelijk rijdt op waterstof.

Openbare weg
28 februari heeft Eco-Runner Team Delft het ontwerp van de Eco-Runner XIV gepresenteerd aan het publiek. Dit jaar gaat het team een stap verder, door te zorgen dat de duurzame auto voldoet aan de eisen van de Nederlandse Autoriteiten voor Voertuigen, zodat deze op de openbare weg mag rijden.

Wereldrecordpoging
Het is de bedoeling dat zij in juni 2024 met de goedgekeurde auto een wereldrecordpoging ondernemen op de route van de Friese Elfstedentocht. Met als doel om 2056 kilometer te rijden op 1 tank waterstof en daarmee een wereldrecord te behalen. Poly Products is trots sponsor te zijn van het Eco-Runner project. Dit sluit perfect aan bij onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid en de vooruitgang in duurzame mobiliteit.

We kijken uit naar de impact van deze samenwerking op de toekomst van transport, en wensen het team veel succes met hun ambitieuze doelstellingen!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings