Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Renovatie spoelwaterverwerking

Voor het monumentale filtergebouw in Katwijk produceren wij in opdracht van K_Dekker bouw & infra bv een grote composiet afdekking. Deze afdekking wordt ingezet voor het renovatieproject van de spoelwaterverwerking van drinkwaterbedrijf Dunea in Katwijk.

De verouderde spoelwaterinstallatie moet plaatsmaken voor een nieuwe en efficiëntere installatie, met een hogere productiecapaciteit. Dunea Duin & Water wil het zuiveringsproces herzien, door het slib anders te verwerken. Daardoor wordt de milieubelasting gereduceerd.

Spoelwaterverwerking

De nieuwe spoelwaterinstallatie, met een nieuwe bergingsbuffer-installatie vervangt de huidige, verouderde spoelwaterverwerking in het monumentale voorfiltergebouw. Dit gebouw wordt tegelijkertijd gerenoveerd. De composiet afdekking komt over de buffertank en wordt geheel op maat gemaakt. Vanwege de beperkte ruimte wordt de afdekking in handzame delen gemaakt, die eenvoudig geplaatst kunnen worden.

Wil je meer weten over dit renovatieproject? Bekijk dan de projectpagina van Dunea op de website. 

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings