Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Rethink Awards: Pumptracks!

Wij dingen met onze pumptracks mee naar de Rethink Awards! Stem op ons voor de publieksprijs en om deze mooie kunststof oplossing extra in het zonnetje te zetten. Stemmen is mogelijk tot 22 juni 12:00 uur.

Zoals bekend produceren wij voor Stichting Pumptrack mobiele BMX-banen – pumptracks - van gerecycled PET. Zij organiseren educatieprogramma’s en inzamelingsacties van PET-flessen door schoolkinderen om bewustwording te stimuleren. Op deze manier sparen de kinderen en hun ouders voor hun eigen pumptrack op het schoolplein. Door het slimme design hebben we een materiaalbesparing van ongeveer vijftig procent gerealiseerd ten opzichte van het originele ontwerp! In onze ogen een uitgelezen project om een gooi te doen naar de Rethink Awards 2021! Lees hier meer over onze 3D geprinte pumptracks.

Wat zijn de Rethink Awards?

De Rethink Awards worden georganiseerd voor leden van NRK en PlasticsEurope Nederland. Het is een uitgelezen kans voor mooie en aansprekende innovaties en initiatieven die bijdragen aan verduurzaming, de CO2-uitstoot terugdringen, de circulaire economie stimuleren, de veiligheid verbeteren en het comfort vergroten van gebruikers. Ze geven Nederland toekomst en inspireren andere bedrijven binnen de productketen.

Publieksprijs
De jury heeft twaalf kandidaten geselecteerd uit 42 inzendingen. Wij zijn één van de twaalf genomineerden! Er zijn drie categorieën: Recycling, Fabrikanten en Grondstoffen. Er kan hier gestemd worden op één van de twaalf inzendingen. Iedere genomineerde kan twee prijzen winnen! Naast de prijs per categorie, kan het publiek stemmen voor de publieksprijs. Breng hier je stem uit! 


NRK
De Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie NRK behartigt de belangen van zo’n vierhonderd bedrijven, geclusterd in negentien brancheverenigingen. Zij werken aan een gezond klimaat voor de maakindustrie en stimuleren concurrentiekracht, innovatie en kennisoverdracht, scholing en vakopleiding, een beter milieu en recycling. Onze leden ondernemen duurzaam en met oog voor people, planet, profit en polymeren.

Aanmelden livestream
De prijsuitreiking is eindelijk weer een live bijeenkomst! Jammer genoeg nog maar voor vijftig personen. Daarom wordt een livestream van de uitreiking georganiseerd. Op die manier kunnen zoveel mogelijk geïnteresseerden getuige zijn van de uitreiking! Wil je ook kijken? Meld je dan hier aan.

Breng je stem uit en help ons naar de winst van de Rethink Awards!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings