Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Enige vrouw werkzaam in productie
poly-products Sunshine voorstellen

Productiemedewerker Sunshine is momenteel de enige vrouw in deze functie bij Poly Products! Ze is vorig jaar oktober via een uitzenddienst bij ons komen werken en inmiddels in dienst per april. Een mooie gelegenheid om haar voor te stellen en beter te leren kennen. We vroegen haar hoe het werk bevalt en wat ze graag nog meer doet.


Iets nieuws doen

Ervaring in productiewerk had Sunshine nog niet. De van oorsprong Filipijnse is nu drie jaar in Nederland. Voor haar werk als productiemedewerker bij Poly Products werkte ze in de zorg. Sunshine: “Ik deed heel wat anders! Ik werkte in de ouderenzorg. Mooi werk, maar dat deed ik parttime en ik wilde graag meer uur gaan werken. Via het uitzendbureau kwam ik in contact met Poly Products waar dat wel kon! Ik woon zelf ook in Werkendam, dus dat Poly Products daar ook gevestigd is, vind ik wel heel fijn en makkelijk!”


Het diepe in

“De collega’s hier zijn erg behulpzaam”, merkt Sunshine op. Nu weet ik nog steeds niet alles, maar het gaat wel al veel beter.” Eén van de leukste projecten waar ze aan gewerkt heeft zijn de boten van U-Boat Worx. “Deze duikboten zijn echt heel bijzonder om aan te kunnen werken. Vooral dat mijn werk dan leidt tot een eindproduct is mooi om te zien! Werken in de productie bij Poly Products is heel anders dan wat ik mij voorstelde van productiewerk in een gemiddelde fabriek. Dit is veel leuker en ik hoop hier nog zeker te kunnen blijven!”


Passie voor techniek

Sunshine is nu de enige vrouw die als productiemedewerker op de werkvloer werkt. “Dat valt inderdaad op, maar het voel zeker niet gek! De collega’s zijn leuk en helpen graag en het werk bevalt ook goed,” zegt Sunshine. Als andere vrouwen ook die interesse hebben, heeft ze zeker een advies: “Lijkt het je leuk, neem zeker die stap!” In Nederland werken weinig vrouwen nog in soortgelijke functies, maar bij Poly Products staan we daar zeker voor open! Iedereen is welkom.”


Op ontdekking

Naast haar werk, gaat Sunshine graag op reis. Dat ze niet bang is het onbekende te zoeken, bleek al in de tekst hiervoor toen ze een baan aannam in een compleet andere werkrichting. Het maakt haar ook niet uit waar ze naar toe gaat op reis. “Ik heb geen favoriete locatie of soort bestemming”, zegt ze. Dat kunnen de bergen zijn, maar gerust ook wat anders. Als ik iets nieuws kan ontdekken en ergens wat te zien is, vind ik het leuk!”


Durf jij ook op ontdekkingstocht te gaan bij Poly Products in een steeds maar groter wordende wereld van toepassingen van composiet? Kijk eens in ons portfolio of bekijk onze vacatures en solliciteer!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings