Vacatures
0183 - 50 71 50
Terugblikken op de FGF 3D-printcursus
Nieuws
Terugblik FGF-cursus: ‘Goed inhoudelijk verhaal’

Dat 3D-printen op groot formaat een nieuwe vormingstechnologie is, dat weten we inmiddels. Dagelijks leren we ontzettend veel: de ontwikkelingen lijken niet meer te stoppen. Nieuwe materialen, nieuwe software, dagelijkse aanvragen en veel innovaties!

Daarom nemen we jullie graag mee in deze terugblik op onze FGF-cursus. Wij vonden de tijd rijp om informatie te delen: tijd voor de eerste FGF 3D-printcursus. Op 23 september ontvingen wij onder andere docenten van de TU Delft, architecten en decorbouwers. Kortom: een bont gezelschap!

Zenuwachtig

Na een nauwkeurige voorbereiding, begonnen we ietwat zenuwachtig met een reeks presentaties, demonstraties, rondleidingen en een hands-on workshop. De uitkomsten van de ontwerpopdracht waren boven verwachting! Opgelucht keken we elkaar aan: met deze ontwerpen waren we er zeker van dat de boodschap was overgekomen!

 

Borrel

De borrel na afloop leverde tal van positieve reacties op, zoals bijvoorbeeld: “Goed inhoudelijk verhaal” en “Fijn om alle thermoplast kunststoffen zo weer eens toegelicht te zien!”. Op donderdag 20 januari staat de tweede editie van onze cursus gepland. Registratie is binnenkort mogelijk. We houden je op de hoogte! Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings