Nieuws
Werk aan de Mossel!

Zo’n 20 jaar geleden maakten we bij Poly Products in Werkendam het mega mosselmonument in Bruinisse. Een opvallend geheel! Door een vuurwerkbom werd het polyester kunstobject onlangs helaas beschadigd. Gelukkig konden wij het geheel weer in goede staat herstellen.

Vanwege de vuurwerkbom rond de jaarwisseling werd er schade aangericht aan de binnenzijde van de mega mosselschaal. Dankzij oplettende omwonenden werd verdere schade gelukkig voorkomen, maar toch moest het geheel onder handen worden genomen. Groot nieuws! Het Dagblad van Zeeland de PZC was dan ook present met fotograaf en reporter om alle herstelwerkzaamheden aan de mossel goed vast te leggen.

We maakten de plek schoon en vulden deze met een twee componenten polyurethaan schuim. Vervolgens is het schuim na uitharden bewerkt en glad geschuurd. De plek is vervolgens met 6 lagen glasmat/polyester gedicht. Nu het gat is gesloten wordt er met DD-Lak in verschillende kleuren de decoratie aangebracht. Een bijzonder werk!

Lees hier meer over het herstel aan deze Bruse megamossel.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings