Hardt Hyperloop 
Cabin 1 Experience

Prototypes voor stoelen Cabin 1 Experience

Werkwijze

  • Composiet engineering
  • Directmal
  • Produceren onderdelen
  • Aflakken

Snelle productie voor snelle onderdelen

Wij produceren onderdelen voor de stoelen van de Hardt Hyperloop. De composiet schaaldelen van deze hyperloop stoelen zijn vervaardigd op speciaal gefreesde directmallen, een proces dat veel wordt toegepast bij prototypes en kleine series. 

Deze werkwijze spaart dure vacuümmallen uit, zeker met het oog op mogelijke vormveranderingen in een product. Door gebruik te maken van directmallen zijn aanpassingen makkelijker door te voeren. De producten zijn afgewerkt met een hoogwaardige lak en vervolgens op een dragend frame gemonteerd. We zijn nauw betrokken geweest bij de engineering, om de hoge kwaliteit van de producten qua vorm, opbouw en afwerking te waarborgen. In samenwerking met de klant is de detailengineering in 3D-CAD gedaan, en hebben wij de mallenbouw, productie en afwerking georganiseerd.

Hardt Hyperloop 
Hardt Hyperloop is een door een Delftse studenten opgericht bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van een hyperloopsysteem in Europa. Het bedrijf heeft al verschillende testopstellingen gebouwd, waaronder de dertig meter lange buis aan de TU Delft, met meer testfaciliteiten op volledige schaal in het vooruitzicht. Ook heeft Hardt in 2018 plannen gepresenteerd om een hyperloop-verbinding tussen Nederland en Duitsland aan te leggen, met haltes in Schiphol en Frankfurt, zodat mensen in zo'n vijftig minuten van de ene naar de andere plaats kunnen reizen.
Eind 2019 werd bekend dat Hardt een Hyperloop onderzoekscentrum gaat bouwen op enkele kilometers van de stad Groningen, met een drie kilometer lange testbaan. Dit centrum is naar verwachting klaar in 2022.

Bent u op zoek naar transport- en voertuigonderdelen zoals luiken, complete opbouw of vormstuk op maat?
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hero stijl element
Iocn 7

Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings