Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Als een vis in het water
Poly-Products-RemonvanFalier

Soms heb je niet lang nodig om een goed gevoel te hebben bij een bedrijf. Dat is gelukkig het geval bij Remon van Falier (43). Hij is eind maart begonnen als nieuwe collega Verkoop & Advies bij Poly Products na twintig jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben. Remon is nu een maand bezig en vertelt hoe hij zijn functie wil gaan invullen en waarom hij nu al positief is over zijn nieuwe werkplek.

 

Op zoek

Als je net als Remon bijna twintig jaar bij dezelfde werkgever in dienst bent, kan een nieuwe stap een grote overgang zijn. Toch voelde hij gelijk een klik met Poly Products. Remon was op zoek naar iets nieuws, het liefst weer in een technische omgeving. Als ingenieur in de technische bedrijfskunde heeft dat raakvlak van techniek en management hem altijd al geïnteresseerd. Zijn zoektocht op internet leidde hem naar een vacature bij Poly Products. Remon: “Ik was op zoek naar een onderneming in de techniek die, als het mogelijk was, ook eigen producten maakt. Dus van een creatief idee, naar een ontwerp met een daadwerkelijk eindproduct. Dan is advisering van klanten het leukst!”

 

Advies

Die adviserende rol sprak hem daarom juist aan in deze functie bij Poly Products. “Ik ben wel resultaatgericht, dus een verkoopdeal is zeker onderdeel van het werk. Alleen zie ik het eerder als resultaat van het helpen van een klant. In dat hele proces daaraan voorafgaand bouw je een relatie op, inventariseer je de behoefte of wens en stel je een oplossing voor die de klant echt helpt. De uiteindelijke deal is dan de bevestiging dat de klant het vertrouwen heeft in die oplossing, het bedrijf en het product!”

 

Composiet

Met composiet heeft Remon nog niet veel ervaring, maar dat komt zeker goed: “Wat me opvalt is dat bij de collega’s hier ontzettend veel kennis zit. De eerste twee weken heb ik ‘stagegelopen’ bij diverse collega’s op meerdere afdelingen om te worden ondergedompeld in de wereld van composiet. Tot nu toe voel ik me als een vis in het water bij Poly Products. Het is een ontzettend interessant bedrijf met mooie producten en een heel divers klantenbestand. Ook het helpen van de klant sluit gelukkig heel goed aan bij de visie van Poly Products. Het lijkt me daarom ontzettend leuk om hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren en onderdeel te zijn van alle ontwikkelingen die nog gaan komen.”

 

Vrije tijd

In zijn vrije tijd besteedt Remon veel tijd aan zijn gezin, vrienden en familie. Met twee zoons van acht en tien is dat een actieve bezigheid. Gelukkig heeft hij ook nog genoeg tijd voor een andere hobby die hij al langere tijd heeft: formule 1. “Ik ben niet begonnen met kijken toen Max Verstappen actief werd”, lacht Remon. “Al veel eerder was ik al fan van de sport en dat is tussendoor ook niet gestopt! Formule 1 is voor mij het summum van techniek en sport!”

 

Lijkt het je leuk om onze volgende nieuwe collega bij Poly Products te worden? Neem dan een kijkje op de vacaturepagina, waar we verschillende functies open hebben staan.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings