Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Personeelsuitje vol adrenaline en gezelligheid
Poly-Products-Personeelsuitje

Vrijdag 12 mei was het zover: het personeelsuitje georganiseerd door de personeelsvereniging van Poly Products. We hebben met elkaar een fantastische dag beleefd bij Voltage in Tilburg, waar we veel verschillende activiteiten hebben ondernomen. Snelheid, behendigheid, vindingrijkheid en uiteraard lekker eten en drinken: alles kwam voorbij!

 

Adrenaline

Onze dag begon met een adrenalinekick tijdens het karten. We werden opgedeeld in twee groepen, die na elkaar de baan betraden om de snelste rondetijden neer te zetten. De competitie was hevig en iedereen gaf alles om als eerste over de finish te komen.
Na het karten was het tijd om onze magen te vullen. We genoten van een heerlijke steengrillmaaltijd, waarbij we gezellig konden bijpraten en de eerste indrukken van het karten konden delen.

 

Rambo’s

Na het eten werden we verdeeld in drie groepen en betraden we elk onze eigen escaperoom. Twee van de groepen wisten met succes de uitgang te vinden en de uitdagende puzzels op te lossen. Helaas lukte het de derde groep niet om op tijd te ontsnappen. Gelukkig mochten ze wel meedoen met de activiteiten die nog zouden volgen! Na een welverdiend drankje was het tijd voor een nieuwe spannende activiteit: lasergamen! We betraden het donkere doolhof vol obstakels en zagen sommige teamleden transformeren in ware Rambo's, volledig opgaand in de spannende strijd.

 

Extra rondje

Na een verfrissend drankje, maakten we ons op voor botsauto-voetbal. Helaas zorgde het natte weer ervoor dat deze activiteit buiten niet mogelijk was. Gelukkig had de organisatie een geweldig alternatief: bungy-voetbal! We hebben enorm gelachen, terwijl we aan elastische touwen vastzaten en onze balvaardigheden in een compleet nieuwe dimensie werden getest. Om de dag in stijl af te sluiten, besloten we nog een extra kart-heat te doen voor degenen die de eerste ronde hadden gemist. Dit zorgde voor extra competitie en opwinding, en iedereen genoot van de laatste adrenalinekick voordat we afscheid namen.

 

Al met al was het een geslaagd personeelsuitje waar we met veel plezier op terugkijken. Onze dank gaat uit naar de personeelsvereniging voor het organiseren van deze geweldige dag. We hebben niet alleen nieuwe herinneringen gecreëerd, maar ook de teamgeest versterkt. We kijken al uit naar het volgende uitje!

 

Ben jij op zoek naar een baan waar de aandacht voor elkaar en het teamgevoel een grote rol speelt? Bekijk dan eens onze vacatures of neem contact met ons op. We staan altijd open voor een gesprek.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings