Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Poly Products maakt unieke mock-up
Poly-products-3dmockup

3D-printing bewijst zijn waarde in complexe interieurvormgeving. Wij hebben onlangs een innovatieve prestatie geleverd door een succesvolle mock-up te ontwerpen. Een mock-up is een tijdens de ontwerp- of productiefase op schaal of op ware grootte gemaakt model van een ontwerp of product.  Deze mock-up toont de uitgebreide mogelijkheden van 3D-printing voor complex gevormde interieurdelen met een hoogwaardige afwerking. 

 

Efficiëntie

De mock-up is inmiddels goedgekeurd door de klant! Door digitale maakoplossingen in te zetten, is een aanzienlijke vervaardigingstijd in de werkplaats bespaard. De beperkte beschikbare uren van onze vakmensen worden zo optimaal benut. Daarmee toont het aan dat 3D-printing een geschikte en efficiënte oplossing is voor complexe interieurvormen, waarbij ook de kosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. 

 

Combinatie van materialen

Voor het realiseren van de gewenste vorm hebben we gebruikgemaakt van een geavanceerde FGF 3D-printer met rPETG-30GF composiet. Waar de vormgeving minder complex was, is hout gebruikt. Door de 3D-geprinte delen en het houten deel samen te voegen en af te werken, is een naadloze integratie tussen de verschillende materialen bereikt.

 

Toekomst

Dit succes opent de deur naar de toekomst. Met het vertrouwen van de opdrachtgever in de mock-up, kijkt Poly Products ernaar uit het project voort te zetten. 3D-printing biedt ongekende ontwerpvrijheid, kostenbesparingen en verkorte productietijden in complexe interieurvormgeving. De 3D-printtechniek die voor deze unieke eerste mock-up is gebruikt, kan in de toekomst vaker bij projecten worden toegepast!

 

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van groot 3D-printen op ENLARG3D. Ben je benieuwd welke innovaties met composiet mogelijk zijn voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op en we bekijken alle mogelijkheden!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings