Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Vernieuwingen in composiet op MaterialDistrict
Poly Products - MaterialDistrict 8-10 maart 2023

Poly Products zal deelnemen aan de 16e editie van MaterialDistrict in de Werkspoortkathedraal in Utrecht van 8 tot en met 10 maart 2023. Deze beurs is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving bij elkaar brengt. Poly Products is de specialist in de composietindustrie en we tonen graag de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op onze stands F18 en F23.

Groots 3D-printen
Wij willen bezoekers kennis laten maken met de toekomst van het printen en die toekomst is letterlijk groot! Het printbed is 4 x 2 meter en de printhoogte is 1,5 meter! Industrieel printen op grote schaal biedt ongekende mogelijkheden voor alle sectoren. Als het nu gaat om eindproducten voor uw project of mallen en productkernen voor de composietindustrie. Denk aan voorzieningen in de openbare ruimte zoals rustbankjes of kunstwerken. Deze zijn goed bestand tegen de wisselende weersinvloeden. Bekijk alvast enkele toepassingen van Groot 3D-printen op onze website ENLARG3D.

Masterworks gevelelementen
Een andere innovatie die we op de beurs willen tonen, zijn Masterworks gevelelementen voor het interieur en exterieur. We hebben al enkele projecten uitgevoerd met Masterworks wanden. Ze bieden een enorme creatieve vrijheid in vormgeving en afwerking en zijn uiterst functioneel. De panelen zijn bijna onbrandbaar, erg sterk en hebben een laag gewicht. Daardoor zijn de panelen geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld hoogbouw. Ze kunnen een steenachtige uitstraling hebben, zonder het zware gewicht van echt steen. Binnenwanden zijn eveneens een geschikte toepassing. Door een digitale afbeelding in een ribbelstructuur op de wand te plaatsten, ontstaat een speels hologrameffect. Creatieve mogelijkheden genoeg!

Poly Products als werkgever
Een beurs is niet alleen de perfecte plek om onze productrange te laten zien, maar ook om te netwerken en als werkgever interesse te wekken bij mogelijke nieuwe collega’s! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen en willen de hoogste kwaliteit blijven leveren en daar horen gekwalificeerde medewerkers bij. Als expert op ons vakgebied willen we de passie voor al onze composietproducten overbrengen. Wat is beter dan die toepassingen daadwerkelijk te kunnen laten zien op onze stands!

Meer informatie
Ben je nieuwsgierig naar onze producten, wil je advies of ben je geïnteresseerd om te komen werken bij dé expert in composietoplossingen, breng dan zeker een bezoek aan onze stands F18 en F23 op MaterialDistrict in Utrecht! Koop hier je kaartje . Uiteraard kun je ook al een kijkje nemen in ons portfolio of bij onze vacatures.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings