Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Teambuilding smaakt naar meer!
teambuilding activiteit

Koken aan de Markt in Geertruidenberg organiseert kookworkshops. Aan de hand van een professionele chef bereiden de deelnemers een heerlijk menu. Een prima manier de sfeer in ons team verder te ‘binden’, dachten wij!

Ons team bundelde op 26 januari de creatieve kookkrachten. Op professionele wijze zo’n uitgebreid menu klaarmaken is bij uitstek een teamprestatie. Waarbij de individuele kwaliteiten niet uit het oog verloren mogen worden. Net als het proeven, trouwens!

Zeer gezellige sfeer
Hoewel het samenwerken aan verschillende gerechten veel voldoening geeft, volgde het hoogtepunt aan tafel. Met zijn allen, in een zeer gezellige sfeer, hebben we al het zelfgemaakte lekkers opgegeten! De workshop en het aansluitende diner was uitstekend verzorgd door de mensen van Koken aan de Markt.

Goede en veilige werkomgeving
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers succesvol samenwerken, in een goede onderlinge sfeer. Met dat uitgangspunt proberen we met teambuildingsuitjes zoals bij Koken aan de Markt meer te bieden dan een goede en veilige werkomgeving.

Wanneer je geïnteresseerd bent in werken met polyester, in een hecht team, bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings