Vacatures
0183 - 50 71 50
verlijming
Nieuws
Onderhoud aan wildwaterbanen en koraalbaden
onderhoud aan wildwaterbanen en koraalbaden

Ook het afgelopen jaar hebben wij weer een fors aantal projecten in opdracht van Centerparcs uitgevoerd. Met name op het gebied van wildwaterbanen en koraalbaden. Die werkzaamheden voeren we uit in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Edwin Verschoor is als uitvoerder buitenwerkzaamheden bij al deze projecten betrokken.


“Dit jaar hebben we met name onderhoud gepleegd aan verschillende wildwaterbanen en koraalbaden”, vertelt Edwin. “Mijn rol daarin, is dat ik onze medewerkers aanstuur op de betreffende locatie. En ik werk zelf natuurlijk mee!”


Onderhoud

Edwin: “We zijn in een aantal parken aan het werk geweest. Veel regulier onderhoud en in Frankrijk hebben we een bestaande betonnen bak aangepast naar polyester. Dat was intensiever werk: we hebben acht weken op locatie gewerkt. Mijn collega’s zijn tussendoor naar huis geweest, ik ben gebleven. De parken zijn heel het jaar geopend. Onze werkzaamheden moeten daardoor strak worden gepland, zodat de attracties zo snel mogelijk weer in gebruik zijn. Daarom voeren we het werk binnen een vaststaande tijd buiten de schoolvakanties uit. Desnoods zetten we extra mensen. Op basis van onze lange ervaring komt het altijd goed!”


Inspecties

“Wij hebben alle wildwaterbanen van Centerparcs in beheer. Dat betekent dat we de polyesterlaag vernieuwen wanneer dat nodig is. Daartoe voer ik inspecties uit. Wanneer door slijtage onderhoud noodzakelijk is, stralen we de oude laag en brengen een nieuwe composiet laag aan. Dat is polyester met een coating. De veiligheid van de gebruikers staat altijd voorop!”


Koraalbad

Edwin: “Het koraalbad is een trend van de laatste jaren. Dat is een soort zwembad, waarvan de wanden een aquarium zijn. Daardoor ontstaat het gevoel dat je in een grot tussen de vissen zwemt! De rots-structuur van de aankleding versterkt dat gevoel: voor ons is dat ook weer een uitdaging, omdat het geen rechttoe rechtaan oppervlaktes zijn!”


Reparaties

“We hebben ook kleinere klusjes uitgevoerd, zoals het repareren van schades aan een tube. Het grotere werk bestaat uitsluitend uit de composietaankleding van betonnen bakken, op basis van een bestaand ontwerp. Omdat we eigenlijk altijd met dezelfde ploeg mensen werken, zijn we goed op elkaar ingespeeld. Soms is het aanpoten, maar het werk komt altijd voor elkaar!”

 

Wil je meer weten over ons werk voor Centerparcs? Bekijk dan het portfolio op onze website of neem contact met ons op. 

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings