Nieuws
De Starline Group neemt Poly Products over

Valkenswaard, 5 september 2019
De Starline Group heeft op 4 september 2019 Poly Products overgenomen en verstevigt hiermee haar positie op het gebied van vezelversterkte producten in de Benelux.

 

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen
“De overname van Poly Products past volledig binnen onze groeiambities.” “Door het bundelen van onze krachten, kennis en kunde kunnen we onze gezamenlijke klanten nog
beter bedienen en ons marktaandeel verder uitbouwen.”, aldus Victor de Vries, managing director bij Starline Group. “Bovendien brengt de overname ook diverse nieuwe
groeikansen met zich mee, zoals bijvoorbeeld samenwerking in diverse projecten.”

Starline Group

Starline Group is al 45 jaar marktleider en toonaangevend producent van zwembaden, whirlpools en zwembad-afdekkingen. Daarnaast heeft Starline Group een eigen divisie van vezelversterkte composietproducten voor de bouw, civiele techniek en industrie .

Ook heeft de groep een groothandel in zwembadmaterialen voor zowel de openbare- als privé zwembad markt.
Starline is de enige zwembad producent met daadwerkelijk een fysieke eigen productie in België en Nederland en is daarmee uniek. Starline distribueert in Europa, via een internationaal netwerk van partners, onder 6 verschillende merknamen en bedrijven:

Starline - Roldeck - Poolquip - Starline Composites - Ocea - Hydrodeck

De Starline Group is gevestigd in Valkenswaard (Nederland), Pelt (België), Perwez (België) en Witney (UK) en heeft ruim 90 medewerkers.

Poly Products
Poly Products is al 50 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van vezelversterkte producten en constructies. Ze zijn actief in segmenten als (petro) chemische industrie, recreatie, transport, design, architectonische objecten en superjachtbouw.

Het team van Poly Products heeft de kennis en ervaring in huis om klanten deskundig te adviseren en te begeleiden bij projecten, van productidee tot concrete oplossing.

Poly Products is één van de grootste en meest ervaren specialisten in Nederland van vezelversterkte producten. Momenteel investeren ze in de bouw van de allergrootste vezel versterkte 3D printer ter wereld die thermoplasten (composieten) kan verwerken. Vanuit circulariteit en duurzaamheid zijn thermoplasten momenteel zeer relevant.

Poly Products is gevestigd in Werkendam en telt 30 medewerkers.

Toekomst
Beide bedrijven behouden de eigen naam en blijven volledig zelfstandig opereren vanuit de huidige locaties. Hierbij maken ze gebruik van wederzijdse expertise en synergie. Starline Group en Poly Products zullen ook gaan samenwerken in multidisciplinaire projecten.


Met de combinatie van de twee bedrijven kunnen vrijwel alle projecten van design tot product gemaakt worden op verschillende locaties.


In de loop van 2020 zal Jan Schrama, oprichter en algemeen directeur van Poly Products, een stapje terug doen wanneer een geschikte opvolger gevonden is. Door zijn jarenlange ervaring en geïnvolveerdheid zal hij echter concreet betrokken blijven bij de onderneming.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen of met De Starline Group, dhr. Victor de Vries.


Zie ook:

www.starlinepool.com 
www.polyproducts.nl
www.ppdaagtjeuit.nl
www.starlinecomposites.com


Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings