Nieuws
Detos: sterk eigen merk

Poly Products werkt aan projecten die klanten aandragen. Maar wist u dat Poly Products ook een eigen merk in productie heeft? Onder de merknaam detos produceren we jaarlijks tientallen modulaire behuizingen. En dat biedt veel voordelen.

 

Zoals u van ons gewend bent betreft het ook bij ons eigen merk detos vaak maatwerk. Met een uniek modulair mallensysteem kan de klant een behuizing op iedere breedte, lengte en hoogte bestellen. Deze behuizingen worden veelal ingezet als technische ruimtes of persoonsbehuizingen.

 

Om de levertijden kort te houden, wordt ook de engineering efficiënt gedaan. Alle behuizingen worden in een 3D-model volledig gedetailleerd. Hiervoor is in eigen huis een parametrische configurator ontwikkeld. Tekeningen waarmee de productie aangestuurd kan worden, word automatisch gegenereerd. De projectleider kan zich vervolgens bezighouden met het maatwerk voor die specifieke klant. Ventilatie, ramen, doorvoeren of zelfs E- en W-installaties. Poly Products is in een staat een plug-and-play oplossing te leveren.

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze unieke oplossing? Ga dan naar detosbehuizingen.nl

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings