Vacatures
0183 - 50 71 50
DNV-GL Certificaat
Nieuws
DNV-GL Certificering verlengd

Eén maal per drie jaar moet deze certificering, de ‘Approval of Manufacturer’ worden vernieuwd. Het is een kwaliteitsstempel, dat onder andere in de zeevaart gebruikt wordt, in ons geval specifiek voor vezel versterkte kunststoffen. Jeroen van der Vlis schets een beeld bij deze kwaliteitsnorm.

“Op dit moment is dit certificaat vooral van toepassing voor de duikbootonderdelen die we bij Poly Products produceren.” Jeroen vervolgt: “Een keurmeester beoordeelt tijdens het productieproces bijvoorbeeld of de juiste materialen worden gebruikt, of de juiste hoeveelheid lagen glas worden toegepast en of het product aan het kwaliteitsniveau voldoet.”

Verlengd

“De certificering is kortgeleden voor drie jaar verlengd. Ook andere klanten moeten weten dat ze bij ons terecht kunnen. Er zijn weinig composiet producenten die over zo’n certificering beschikken. Het ‘Lloyds’ Register Workshop Approval’ certificaat is vergelijkbaar en hebben wij ook in ons bezit.” Jeroen: “Alles wat op een zeevarend schip gebouwd wordt, moet voldoen aan één van beide certificaten.”

Zwembad

“Een opvallend voorbeeld, maar wij hebben het wel aan de hand gehad: zwembaden op luxe jachten die in het dek verzonken zijn moeten ook voldoen aan een certificaat” , vertelt Jeroen. Hij gaat nog een stapje verder: “Dus ook de op en neer beweegbare vloer van een zwembad op een schip, waar een helikopter op kan landen, moet sterk genoeg zijn en voldoen aan deze certificering!”

Tot slot: “Dit certificaat zegt niet zomaar dat je de zaken op orde hebt, maar het is echt onderscheidend. Onze doelgroep kent dit certificaat wel degelijk!”

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings